SPM was Over

Assalamualaikum

Hampir seminggu balik dari maktab. Hmm, terkenang balik hari terakhir SPM.
Subuh hari itu rasa sejuk sangat. Kabus memenuhi kawasan Parit. Perjalanan ke surau untuk Subuh berjemaah rasa macam sayup semacam.
Dalam hati terfikir...
" Ni Subuh terakhir aku di maktab ni. Lepas ni, entah bilalah aku dapat Subuh berjemaah macam kat sini "
sobsob..

Aishah bersyukur sangat sebab di sana, pelajarnya diberi kesempatan untuk tunaikan solat Subuh berjemaah...Tapi, ramai yang tak hargai peluang ini. Mungkin, mereka tak nampak lagi hikmah Solat Subuh berjemaah.
Seriously BEST SANGAT !!!

Lepas Subuh dengan segera bersiap untuk sarapan di DS (dewan selera). Maklumlah, sarapan terakhir di ds kesayangan ~


Menuju ke Dewan Iltizam untuk Paper Biology....
BIOLOGY. Itulah antara paper yang paling Aishah takut selepas Add Math. Kedua2 paper ni Aishah fobia sikit.
Sekarang, segalanya dah berakhir..
Kita letakkan segala usaha dan ikhtiar kita kepadaNya dan bertawakal sahaja.
In Sya Allah, Dia pasti tahu yang TERBAIK.

* haha. Sempat lagi bergambar. Walhal, lagi beberapa minit nak exam Biology Paper 3. Huh =)

Sebaik tamat Paper 3. Satu perasaan sebak menyelubungi diri ini. Rasa macam sedih semacam. Sebab sebelum pukul 6.00 petang dah kena clear asrama. Aishah ingat lagi, waktu perjalanan balik asrama, 'angah' datang menyapa....
" Angah..jangan lah nangis.."
Bila tengok angah menangis, Aishah pun meleleh sama.

Memang sebak, sebab 2 tahun di Parit rasa macam sekejap sangat. 
2 tahun bagaikan tak cukup untuk Aishah mengenali mereka.

Seorang demi seorang balik dan akhirnya, mama dan ayah pun sampai.
Sebelum balik, sempat lambai Teacher Hayani, the most sporting teacher ever.

Selamat tinggal, Parit.
Lepas ni dah tak boleh nak tengok tiang jam Parit.
Haha...Tengok tiang jam Kulim jelah.

Itu sahaja,
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: