SURVEYING

Assalamualaikum

Lama sungguh tak buka blog ni. Kalau ada yang buka blog ni, tapi x terbuka. Maaf, hari tu, Aishah delete blog ni sekejap, takut nanti ada benda yang tak sepatutnya masuk. Nak private kan blog entah ke mana butangnya.

Ok, Aishah nak collect nama peserta contest atau giveaway yang masih ingin menuntut hadiah. Masa hanya diberi sehingga hujung minggu depan ( 3 Jun 2012 )
Hal ini supaya, mudah untuk Aishah tengok.

Sertakan nama, kategori pemenang ( menang di contest mana ), hadiah apa.

*************

Sekarang ni cuti sekolah kan, Aishah tengah sibuk membaca satu novel ni, best juga lah. Untuk pengetahuan, buku tersebut adalah my first novel n last novel kot. Hehehe. ( x suka baca novel )


Jalan cerita dia menarik. Belilah, untuk membaca. Kalau nak baca dari bab 1 hingga bab( berapa entah ) ada di 

Itu sahaja
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: