Jadual Rancangan BIGBANG di ONE TV

Assalamualaikum

Ada tak yang meminati kumpulan Big Bang. Aishah tak lah suka sangat cuma keunikan kumpulan tersebut yang membuatkan Aishah kagum. Tapi, sesorang yang dapat menghafaz Al-Quran itu adalah yang paling hebat. Betul tak?

Kalau ada yang berminat bolehlah semak jadual rancangan BIG BANG sepanjang bulan Jun ini di Saluran ONE TV ( Astro Byond)

2 June, Sat at 3.25pm/2.25(JKT)!

Healing Camp: Big Bang's G-Dragon and Daesung 


Repeats same day late night at 11.15pm/10.15(JKT) ! 




 
2 June, Sat at 4.50pm/3.50(JKT) 

You and I: Big Bang 


Repeats same day late night at 12.40am/11.40pm(JKT) ! 




   

9 June, Sat at 3.25pm/2.25(JKT) ! 

Running Man: Big Bang (2 eps back to back)


Repeats same day late night at 11.15pm/10.15(JKT) ! 





 

16 June, Sat at 3.25pm/2.25(JKT) 


Strong Heart: YG Family Special (2 eps back to back)

Repeats same day late night at 11.15pm/10.15(JKT) !


  
23 June, Sat at 3.25pm/2.25(JKT)! 


2012 K-Collection in Seoul (Big Bang guest performs!)


Repeats same day late night at 12.40am/11.40pm(JKT) !







 
23 June, Sat at 4.50pm/3.50(JKT)!


GO Show: Big Bang 


Repeats same day late night at 12.40am/11.40pm(JKT) 



Itu sahaja.
Assalamualaikum





Thanks For Reading شكران.

SURVEYING

Assalamualaikum

Lama sungguh tak buka blog ni. Kalau ada yang buka blog ni, tapi x terbuka. Maaf, hari tu, Aishah delete blog ni sekejap, takut nanti ada benda yang tak sepatutnya masuk. Nak private kan blog entah ke mana butangnya.

Ok, Aishah nak collect nama peserta contest atau giveaway yang masih ingin menuntut hadiah. Masa hanya diberi sehingga hujung minggu depan ( 3 Jun 2012 )
Hal ini supaya, mudah untuk Aishah tengok.

Sertakan nama, kategori pemenang ( menang di contest mana ), hadiah apa.

*************

Sekarang ni cuti sekolah kan, Aishah tengah sibuk membaca satu novel ni, best juga lah. Untuk pengetahuan, buku tersebut adalah my first novel n last novel kot. Hehehe. ( x suka baca novel )


Jalan cerita dia menarik. Belilah, untuk membaca. Kalau nak baca dari bab 1 hingga bab( berapa entah ) ada di 

Itu sahaja
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.