Inform Here

Assalamualaikum.

Kali ini Aishah pecah rekod di mana tak online selama sebulan kot. Hehehe Tak lah sampai tu 3 minggu saja.
Minggu  1st tak online sebab prepare nak exam.
Minggu 2 nd tak online sebab minggu exam. 
Minggu 3rd tak online sebab balik kampung seminggu + internet buat hal.

Kepada yang memenangi pertandingan ,
Aishah minta maaf sangat sebab lewat beri hadiah terutama doodle dan award.

Jujur Aishah kata. Aishah memang tak online sebab dah delete facebook. Jarang juga buka blog.
Aishah akan settle kan semuanya selepas PMR insyaallah.
Time tu dah free.
Jangan sedih. Tak semestinya lepas SPM, kalau sempat cuti sekolah 2 minggu tu pun boleh.
Asal ada waktu senggang, Aishah akan lukis doodle.

Itu sahaja
I'M SO SORRY.

Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

1 400 is kind-heart:

Anum said...

maaf mu di terima