Inform Here

Assalamualaikum.

Kali ini Aishah pecah rekod di mana tak online selama sebulan kot. Hehehe Tak lah sampai tu 3 minggu saja.
Minggu  1st tak online sebab prepare nak exam.
Minggu 2 nd tak online sebab minggu exam. 
Minggu 3rd tak online sebab balik kampung seminggu + internet buat hal.

Kepada yang memenangi pertandingan ,
Aishah minta maaf sangat sebab lewat beri hadiah terutama doodle dan award.

Jujur Aishah kata. Aishah memang tak online sebab dah delete facebook. Jarang juga buka blog.
Aishah akan settle kan semuanya selepas PMR insyaallah.
Time tu dah free.
Jangan sedih. Tak semestinya lepas SPM, kalau sempat cuti sekolah 2 minggu tu pun boleh.
Asal ada waktu senggang, Aishah akan lukis doodle.

Itu sahaja
I'M SO SORRY.

Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

Pemenang Contest Kreatif Menulis bersama HOB

Assalamualaikum

BACA DARI ATAS SAMPAI HABIS SUPAYA LEBIH FAHAM

Setelah sekian lama mengira markah, campur, tambah, darab dan bahagi. Mana ada markah yang ditolak. Hehehe.

Pengiraan untuk contest ini Aishah upgrade kan sikit iaitu, 20% daripada komen bloggers menjadi markah bonus. Ini bermakna, semua peserta mendapat 30 markah bonus. Kalau exam, A++ . Ok.

Tetapi, semasa Aishah memilih untuk tempat kelima. Terdapat 4 orang yang memiliki markah yang sama iaitu

Daripada Rafique - Ikatan Benang Maya 
Daripada Kid's - Sebuah Pertemuan FANA
Daripada Wafa' - Istikharah Cinta
Daripada Lia - Bateri AA 

 Jadi, Aishah memilih berdasarkan jumlah komen terbanyak pula. Maka, tinggal 2 peseta yang mendapat komen terbanyak. Ingat, Aishah nilai komen bloggers, bukan komen peserta sendiri.

Daripada Rafique - Ikatan Benang Maya 
Daripada Wafa' - Istikharah Cinta
Kali ini, Aishah memilih cerpen yang membawa moral untuk diteladani. Moral yang baik lah.. Siapa yang menang tempat kelima agaknya.....

Jom tengok keputusannya di bawah ni

Tempat Kelima 
Daripada Wafa' - Istikharah Cinta
- Link blog Pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist Creative Blogger
- Baucar RM 10.00 daripada PEARL CLOSET
- Doodle daripada Aishah

Tempat Keempat
Daripada Cik Mira - Ruhis 
- Link blog pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist Creative Blogger
- - Sehelai shawl daripada Mastura
- Header daripada Eyka
- - Cursor khas buat pemenang daripada Azrol


Tempat Ketiga
Daripada Amirah - La Tahzan 
- Link blog pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist bahagian Creative Blogger
- Baju daripada JCS 
- Header daripada Wany
- Award  khas buat pemenang
- - Blogskin sendiri daripada Yasmin


Tempat Kedua
Daripada Eimma -  Antamolu
- LInk blog pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist bahagian Creative Blogger
INNER NECK LYCRA by JCS 
- - Top Up RM 5 daripada CCI
- Award  khas buat pemenang
-Header daripada Wany *sekiranya perlu


Tempat Pertama
Daripada Virtual Writer - The Dreamcatcher 
berikan alamat anda pada bahagian komen. Alamat tersebut adalah untuk pos hadiah misteri Kak Aini
- Hadiah misteri daripada Kak Aini
- Sebuah Novel daripada MO
- Sebuah VINTAGE NECKLACE by JCS.
- Link blog pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist bahagian Creative Blogger
- Award khas buat pemenang
- Review blog 3 hari
- Full edit blog oleh Wany * sekiranya perlu
- Header daripada Azrul * sekiranya perlu


Pemenang dapat berhubung dengan para penaja. Aishah sudah sertakan link di situ. 
Bloglist, award, doodles, dan review akan dilakukan PERTENGAHAN BULAN MARCH. Masa itu, baru lepas habis exam. Insyaallah, free time waktu tu.

Harap bersabar.


HADIAH BERBENTUK BLOG ACCESSORIES - header, edit blog dll BERHUBUNG DENGAN PENAJA SEKIRANYA PERLU

itu sahaja.
Harap semua pihak berpuas hati.
jangan bersedih sekiranya kurang berjaya. Kesemua peserta mendapat markah 80 dan ke atas.
Aishah akan postkan link pemarkahan nanti.


Assalamualaikum



Thanks For Reading شكران.