Pemenang Contest Kreatif Menulis bersama HOB

Assalamualaikum

BACA DARI ATAS SAMPAI HABIS SUPAYA LEBIH FAHAM

Setelah sekian lama mengira markah, campur, tambah, darab dan bahagi. Mana ada markah yang ditolak. Hehehe.

Pengiraan untuk contest ini Aishah upgrade kan sikit iaitu, 20% daripada komen bloggers menjadi markah bonus. Ini bermakna, semua peserta mendapat 30 markah bonus. Kalau exam, A++ . Ok.

Tetapi, semasa Aishah memilih untuk tempat kelima. Terdapat 4 orang yang memiliki markah yang sama iaitu

Daripada Rafique - Ikatan Benang Maya 
Daripada Kid's - Sebuah Pertemuan FANA
Daripada Wafa' - Istikharah Cinta
Daripada Lia - Bateri AA 

 Jadi, Aishah memilih berdasarkan jumlah komen terbanyak pula. Maka, tinggal 2 peseta yang mendapat komen terbanyak. Ingat, Aishah nilai komen bloggers, bukan komen peserta sendiri.

Daripada Rafique - Ikatan Benang Maya 
Daripada Wafa' - Istikharah Cinta
Kali ini, Aishah memilih cerpen yang membawa moral untuk diteladani. Moral yang baik lah.. Siapa yang menang tempat kelima agaknya.....

Jom tengok keputusannya di bawah ni

Tempat Kelima 
Daripada Wafa' - Istikharah Cinta
- Link blog Pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist Creative Blogger
- Baucar RM 10.00 daripada PEARL CLOSET
- Doodle daripada Aishah

Tempat Keempat
Daripada Cik Mira - Ruhis 
- Link blog pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist Creative Blogger
- - Sehelai shawl daripada Mastura
- Header daripada Eyka
- - Cursor khas buat pemenang daripada Azrol


Tempat Ketiga
Daripada Amirah - La Tahzan 
- Link blog pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist bahagian Creative Blogger
- Baju daripada JCS 
- Header daripada Wany
- Award  khas buat pemenang
- - Blogskin sendiri daripada Yasmin


Tempat Kedua
Daripada Eimma -  Antamolu
- LInk blog pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist bahagian Creative Blogger
INNER NECK LYCRA by JCS 
- - Top Up RM 5 daripada CCI
- Award  khas buat pemenang
-Header daripada Wany *sekiranya perlu


Tempat Pertama
Daripada Virtual Writer - The Dreamcatcher 
berikan alamat anda pada bahagian komen. Alamat tersebut adalah untuk pos hadiah misteri Kak Aini
- Hadiah misteri daripada Kak Aini
- Sebuah Novel daripada MO
- Sebuah VINTAGE NECKLACE by JCS.
- Link blog pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist bahagian Creative Blogger
- Award khas buat pemenang
- Review blog 3 hari
- Full edit blog oleh Wany * sekiranya perlu
- Header daripada Azrul * sekiranya perlu


Pemenang dapat berhubung dengan para penaja. Aishah sudah sertakan link di situ. 
Bloglist, award, doodles, dan review akan dilakukan PERTENGAHAN BULAN MARCH. Masa itu, baru lepas habis exam. Insyaallah, free time waktu tu.

Harap bersabar.


HADIAH BERBENTUK BLOG ACCESSORIES - header, edit blog dll BERHUBUNG DENGAN PENAJA SEKIRANYA PERLU

itu sahaja.
Harap semua pihak berpuas hati.
jangan bersedih sekiranya kurang berjaya. Kesemua peserta mendapat markah 80 dan ke atas.
Aishah akan postkan link pemarkahan nanti.


Assalamualaikum



Thanks For Reading شكران.

17 400 is kind-heart:

Cik Mira said...

salam.

alhamdulillah :)

Cik Lia Lomi said...

wah markah sama pun Lia bersyukur sangat..

len kali boleh buat lagi.. heee
:D

Ina Ania said...

xde rezeki . .tpi xpelah . suka join contest ni . hehe

Syan_Neesa said...

awak! jom join GA kitaorang lak! (^_^) lebih 20 hadiah menarik menanti peserta~

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2012/01/sticky-post-future-doctors-give-away.html

Virtual Writer said...

Terima kasih banyak-banyak sebab pilih saya sebagai pemenang. Memang tak sangka...

Alamat saya:

Nurul Shashabilla Ahmad Sukri
No 2, Jalan Kampung Mara,
Sungai Tiang,
06750 Pendang,
Kedah.

Nor Aishah said...

@Cik Mira
tahniah... Ruhis ( penulisan yg baik la )

Nor Aishah said...

@Cik Lia Lomi
owhh..sikit je lagi kan..nanti try lagi.

Nor Aishah said...

@Ina Ania
Suka ke join contest ni.. Tima kasih ya.. Try again ok

Nor Aishah said...

@Ina Ania
Suka ke join contest ni.. Tima kasih ya.. Try again ok

Nor Aishah said...

@Virtual Writer
tahniah..cerpen sains fiksyen memang menarik dan lain dr yg lain.. cara penyusunan ayat sungguh mengagumkan..

Nor Aishah said...

@Virtual Writer
tahniah..cerpen sains fiksyen memang menarik dan lain dr yg lain.. cara penyusunan ayat sungguh mengagumkan..

Nor Aishah said...

@Virtual Writer
tahniah..cerpen sains fiksyen memang menarik dan lain dr yg lain.. cara penyusunan ayat sungguh mengagumkan..

Eimma said...

Alhamdulillah :)huhuh... macam mana nk contact dengan dorang? huhhuh..segan plak asernya.. huhuh

WaFa' aN-NiSa' said...

terima kasih.. maaf respon lmbat..
blh bg email saudari? nanti sya bg nama n alamat kt email ye..nak letak sni mcm terlalu umum sgt je..huhu

Rafieq (◕‿◕)3 said...

wafa is my rival ^^ haha.. nice to meet you..