Header Mana Yang Lebih Menarik

Assalamualaikum

Pengumuman : Keputusan bagi Contest Kreatif Menulis Bersama HOB akan diumumkan selewat-lewatnya sebelum bulan Mac. Tetapi, sekiranya hari Sabtu 28.1.2012 berjalan lancar, keputusan akan diumumkan esok.

Apabila diri kebosanan, mulalah nak mereka header.
JAdi, saya ingin meminta pendapat daripada rakan-rakan sekalian, untuk menyatakan pendapat mengenai header ni.

Apa perbezaan header yang dulu dengan sekarang ?

Mana yang lebih menarik ?

Mana yang paling layak diletakkan di blog Heart of Beauty.

Tolong berikan saranan anda. Harap, anda dapat memberikan pendapat.


Yang atas tu ATAU yang bawah tu ?
Rasanya , nak buat lain lagi lah...

Tukar dah !!!

Buat Baru !!!

Hmmm!!

Itu sahaja
Assalamualaikum



Thanks For Reading شكران.

16 400 is kind-heart:

Hamizah :D said...

Yng bwh tu kot sbb yang ats tu mcm berserabut sikit . Sorry eh sbb ckp cmtu tapi yang bwh lagi kemass arr :D

- M A S H - said...

yang bawah comei. sweet je.

nurmujahidah said...

yang bawah comel and kemas :D

Clara said...

Rse cm yg atas..

Nor Aishah said...

@Hamizah :D
ya kah..terima kasih atas komen itu

Nor Aishah said...

@Miss Amateur Cook
Ha ah.. yg bawah tu chumilll

Nor Aishah said...

@nurmujahidah
owhh..kemas ke.. Heeheh.. Thanks

Nor Aishah said...

@Clara
1st people said yes for the top one..thanks

Akeyla Frr . said...

<3 semua comel. nak satu. Lol :p

Anonymous said...

above :) But, both are nice :-) You are talented! May Allah bless B-)

Nor Aishah said...

@Akeyla Frr .
nak satu..heheh..sorry, sibuk sgt

Nor Aishah said...

@aLoWeRRa KiD's
thx... sudi jugk nak bagi pendapat