Doodle Trade with Iffah Fakhira

Assalamualaikum.

Tempoh hari, Iffah Fakhira dan Aishah bercadang untuk menukar doodle. Tak sangka Iffah, menyiapkan doodle dengan begitu cepat. Aishah pula yang lambat.

Doodle daripada Iffah sangat cutemiut. Comel jer. Nak tengok..

Comel kan... Doodle tu mesti baru belajar pakai tudung lilin. Tu yang keras semacam tu.

Ok, Aishah baru saja buat doodle ni.
Seriously, doodle ni disiapkan dalam keadaan yang kelam kabut.


Ifah, so sorry sangat sebab tudung dia ni pun keras macam lilin.
Ambillah dengan rela hati kalau sudi.

Doodle kali ini, Aishah tak pakai mata anime, mulut real dan kening real. Sebab, Aishah nak bawa unsur doodle .. Hehehe, doodle lah tu.
Insyaallah, kalau ada masa terluang, Aishah akan buat yang lebih lawa. Insyaallah.

* nak tengok trade Aishah dengan Puteri Minho

Itu sahaja
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

4 400 is kind-heart:

nini said...

COMEL LA....KIUT SANGAT...=D

Iffah Fakhira said...

hehe . ThankYou . comel'2 . suka'2 :)