Contest Impian Menjadi Realiti

Assalamualaikum.


Contest Impian Menjadi realiti ini dianjurkan oleh Cik Kumbang. Sesiapa yang berminat boleh lah klik banner yang direka oleh Cik Kumbang tu.

Ni template yg Aishah idamkan. 


Amboi, mengada-ngada ngat eh, nak design lagu ni- lagu ni. Wahai Cik Kumbang, sebenarnya Aishah tak kisah langsung tentang warna. Terserah, Cik Kumbang. Header tu kalau boleh pakai header Aishah yang sekarang eh...Sorry, sebab Aishah ni perlittt.
Cuma tambahkan link untuk tab sahaja dekat sebelah tu.

Comot  nya lukisan tu. Hehehe.

Bawah ni ialah blog yang Aishah selalu admire :-

Blog diorang memang the best lah.. Design nya pun sangat cantik.. Aishah sukee sangat....

Korang yang Aishah tag ni mesti join. Hehehe, tiada paksaan lahh.


Tarikh tutup
16 januari 2012
Itu sahaja.
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

2 400 is kind-heart:

cik kumbang said...

tq sbb sudi join contest CK :)
nice design ^__^
gud luck !!!

nadhirah. said...

lukisan comot takpe dik, nanti dah jadi realiti, lawa la tu :) good luck.
terima kasih sbb admire blog akak. biasa2 je blog akak tu ^^