Tagline Blog Aku Cun

Assalamualaikum,

Wah, Geng Fiq'ra sekarang sedang melancarkan aktiviti ke 6 iaitu Tagline Blog Aku Cun. Seronok juga dapat mengikuti setiap aktiviti dalam Geng Fiq'ra.

This is my blogger card.

Banner for this activity

Tagline bagi blog Aishah ialah....

Heart of Beauty

Tagline bagi blog Heart of Beauty sentiasa berubah..

Sebelum ini , 
" Let's Find The Truth Together"
" Truth is Everywhere with us because Allah is beside us "
" Allahuakbar Allahuakbar Allahuakbar "

Kalau dilihat dari segi tagline Aishah pada waktu itu menjerumus kepada Islamic kan. Sesuai lah dengan tajuk  blog Aishah iaitu Heart of Beauty yang membawa maksud hati yang cantik. Cantik di sini membawa maksud, bersih dari segala sifat prasangka buruk dan suci sentiasa.

Namun, Tagline Islamic ini hanya Aishah kekalkan pada banner sahaja iaitu
" Your Way Can Be Described Through Your Heart "
Maksudnya, Tingkah laku kita dapat digambarkan melalui hati kita. Andaikan kita dapat melihat hati seseorang, mesti kita tahu kan orang tu baik atau jahat. Pernah terjadi kisah di mana seorang tua meminta kepada pemotong daging bahagian yang paling baik dan buruk. Kedua-duanya diberikan bahagian hati oleh pemotong daging itu.

Sekarang, 
Tagline blog Aishah ialah 
" Knowledge is My Companion, It's with me wherever I go. My Heart is its container not the bookshelf "

Tagline ini bukan sekadar pegangan untuk blog ini tetapi pegangan dalam diri Aishah sendiri. Jadi, Aishah pun meletakkan kata-kata tersebut sebagai tagline blog Heart of Beauty.
Namun terselit sedikit Islamic di situ iaitu 
Aishah nyatakan di situ Islamic Blogger dan berada di antara nama Muhammad SAW dan Allah SWT.


* Kategori pilihan ------------>> Kategori 1
Itu sahaja
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

3 400 is kind-heart:

anamizu kaito said...

hai aishah.. wahhhh comelnye header! HATI YG CANTIK adelah hati yg bersih kan aishah?? gud luck tau dear :)




luv,
cik ana

fiQ'Ra said...

Knowledge is My Companion, It's with me wherever I go. My Heart is its container not the bookshelf.. nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥





p/s: adk, akak nak tegur jgn marah tau.. dekat header adk tu, ada tulisan ALLAH dgn MUHAMMAD kan? tapi ada doodle.. dan tulisan ALLAH itu di bawah kaki doodle kan?

cuba adk fikirkan balik, kalau manusia betul, meletakkan tulisan ALLAH itu di bawah kaki.. akak menegur untuk kebaikan adk.. jgn buat mcm tu ya dik..

ALLAH itu besar namanya.. besar agungnya.. letakkan nama ALLAH itu di atas ya.. maaf teguran akak ni melampau.. kita saudara sesama islam ;) akak patut menegur..