Penaja Yang Sangat Sporting

Assalamualaikum.

* buruk sungguh kaki doodle ni


Sejahtera ke atas pembaca sekalian. Siapa tak seronok kalau ada yang sudi menaja apa-apa peraduan yang kita anjurkan. Mesti seronokkan. Pada kali ini, Aishah tengah mengadakan Contest Kreatif Menulis Bersama HOB.

Di mana objektif Contest ini diadakan ialah :-
1. Ingin berkenalan dengan blogger yang mempunyai bakat dalam bidag penulisan.
- Sebelum ini, Aishah telah menganjurkan Contest Blog Paling kemas. Banyak blog yang Aishah kenal yang   mempunyai kreativiti menjaga blog mereka. Kali ini, Aishah berserta semua bloggers lain nak berkenalan dengan penulis-penulis yang hebat

2. Melihat sejauh mana Daya Imaginasi blogger
- Bloggers ni bukannya sekadar edit blog saja. Kita juga kena buat entri dan post yang menarik. Jadi, imaginasi yang terdapat pada diri blogger ini mampun digunakan untuk menghasilkan karya yang terbaik.

3. Lu Pikir Lah Sendiri
- Banyak lagi kan....Termasuklah mengeratkan hubungan antara bloggers.

Jadi, berbalik kepada penaja. Terdapat banyak penaja yang sudi menaja contest Aishah kali ini. Ada yang Aishah gunakan hadiah Aishah sebagai hadiah untuk Contest. Contohnya, Aishah memangi contest. Hadiah untuk contest tu, Aishah gunakan sebagai hadiah untuk contest Aishah.

Terima kasih banyak-banyak atas segala bantuan yang disalurkan. Orang kata, kita buat baik dekat orang, orang lain akan buat lebih baik dekat kita.
Amin


Semua ini hanya untuk mengalakkan penyertaan daripada anda semua.
Insyaallah, pada tahun hadapan mungkin Aishah tak seactive tahun ini. Inysallah, masa yang diberikan ini akan digunakan untuk membaca karya yang dihantar.

Itu sahaja.
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: