Kesilapan Yang Besar

Assalamualaikum.

Beribu sesalan.. Hmm. Saya langsung tak perasan Tulisan Allah dan Muhammad itu berada di bawah... Subhanallah, apa yang aku buat tu..

Seblum ni, Aishah ada buat header. Tapi tulisan Allah dan Muhammad itu, tidak disengajakn diletakkan di bawah... Memang seriously langsung tak terlintas di hati nak kata yang benda tu salah.

Lepas tu, Kak Mas datang tegur. Alhamdulillah, ada insan yang sudi memberi teguran. Kalau tak sampai ke sudah dosaku ini menjadi besar.

A lot of thanks to Kak Mas

Thx

Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

7 400 is kind-heart:

fiQ'Ra said...

tak apa aisyah.. semua org lakukan kesilapan.. terima kasih terima teguran akak ;')

ira shera said...

setiap manusia tak terlepas dari malakukan kesilapan :D

Cik Lia Lomi said...

kesilapan memberi kita pengajaran..

Nor Aishah said...

@fiQ'Ra
Teguran itu setiap manusia harus terima..Kalau sesorang itu sudah tidak bleh menerima teguran, something wrong somewhere lah tu..

Nor Aishah said...

@ira shera
Ya betul... Kita ni manusia yang kerdil.. tapi, kita mampu membperbaiki kesilapan kita

Anonymous said...

Aisyah! I like your style! Kalau org lain they won't publish enty ni dan mengaku kesilapan! Congrats and may Allah bless :)

Nor Aishah said...

@Anonymous
Apa-apapun kita mesti terima kenyatan yg kita buat silap dan kita perlu perbetulkan..