JCS Product Review

JCSAssalamualaikum.

JCS

klik gambar di atas utk ke fan page JCS.

JSC ini memasarkan pelbagai jenis jualan. Kalau pembaca pergi ke blog JCS memang rambang terus. Maklumlah semuanya cantik-cantik belaka.

KLIK SINI untuk ke blog JCS


Ok, dekat atas tu ialah salah satu jenis tudung bawal. Unik sungguh tudung bawal sekarang kan. Dah macam selendang atau shawl dah.


Yang atas ni pula menurut JCS  ialah sheer cardi ( 2-way ) . Entahlah, saya sendiri belum pernah dengar. Tapi, cantik kan. Orang yang lawa mesti cocok pakai tudung ni/




Ini pula skirt, Nampak tak, tadi, tudung sekarang skirt. Banyak lagi yang ada dekat JCS ni. Skirt ni bernama 
 AWESOME CHIFFON CREPE LONGSKIRT by JCS
pakat dok tempek dari blog je ni...... Kembang nya skirt ni. Sesuai sgt pada penggemar blouse. Mesti serasi kan.

Akhir sekali iaah asesorinya. Fuuh, memang menarik. Tengok bawah ni




 J07: Double-layer Vintage Boxes (4 colours, 15cm x 10cm x 12cm)

A01-A13159: Camera of Big Diamond (as cool as Superstar)


Comel kan.

Kepada yang menggemari untuk bershopping. Apa lgi, lawati laman we beliau di sini

Mesti puas punya lah.

Itu sahaja Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: