Jom Reka Tagline

Assalamualaikum.


Wah, alang-alang ada masa terluang nak sangat menyertai aktiviti Geng Fiqra yang ketiga. Pertama dan kedua Aishah tak sempat join sebab terlewat. Sebab cepat sangat tempohnya. Jadi, alang-alang Aishah dah perasan ada aktiviti, Aishah pun join lah.

Untuk membuktikan bahawa Aishah ni ahli Geng Fiqra, bawah ni ialah kad ahli Aishah sebagai Geng Fiqra.

Photobucket

Tagline yang Aishah reka ni macam sajak gitu... Heheh.

Ayuh Geng, kita berpegang kepada prinsip... Berkongsi, Membantu dan Prihatin.
Kita pecahkan kesunyian diri, membalut luka di hati, melontar senyuman setiap hari.

Tagline macam ngan apa lagi.

Harap, admin dapat menerima tagline Aishah ni. Maaf Aishah tak boleh nak hasilkan logo. Actually, tak pansai langsung buat logo. Heheh.

Itu sahaja.
Assalamualaikum




Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: