GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!

Assalamualaikum.

Salam Ukhuwwah tuan blog serta pembaca. Nampak menarik sahaja Giveaway kali ini, hanya mengahsilkan ayat yang kreatif sahaja. Ni yang susah ni.

Mula-mula bila join GA ni rasa macam produk tu macam biasa saja. Tapi, apabila disemak keseluruhan mengenai produk tersebut, Aishah tertarik untuk memiliki produk tersebut. Katanya produk kecantikan kulit. Seperti biasa remaja tidak akan lari daripada masalah kulit terutama muka. Aishah pun dah cuba macam-macam produk. Tak lah banyak cuma guna Fair & Lovely. Mula-mula tu cerah sikit lepas tu terus gelap balik sebab sekolah petang sentiasa mendedahkan diri Aishah kepada pancaran matahari.

Kalau ada rezeki kali ini, Aishah dapat produk kecantikan mesti best kan. Tapi, kita ni manusia biasa boleh berusaha  sahaja. Tapi, selagi Allah tidak berkata KUN FA YA KUN, semuanya tidak akan berlaku. Sesungguhnya, Allah itu memandang kepada usaha manusia bukanlah kepada hasilnya.

Itu sahaja. 
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

1 400 is kind-heart: