End Year Doodle Free Lucky Draw.

Assalamualaikum.

Mula daripada 10.12.2011 sampai 12.12.11 iaitu hari Isnin ni, Aishah nak buat lucky draw doodles. Alang-alang tahun 2011 dah nak berakhir, Aishah nak sangat bagi sesuatu kepada bloggers sekalian yang telah bergiat dalam dunia blog ini.

Macam mana anda ingin menyertai lucky draw ini ? Mudah sangat. Tak perlu buat entri pun. Kalau boleh follow lah blog Aishah.

Anda hanya perlu menjadi pengomen bertuah pada entri ini. Apa yang perlu anda komen ? 
Hanya nyatakan url blog, nama samaran dan fb id anda. Tak ada FB? Hanya berikan e-mel anda sahaja.
Senang kan. Hanya 3 pemenang bertuah, Aishah akan hasilkan doodle pilihan mereka. 
Aishah akan menggunakan Random.org untuk memilih 3 pemenang bertuah tersebut.

Ingat!!!!
Anda hanya perlu komen pada  entri ini. sahaja dengan butiran seperti di atas. Hanya 3 follower bertuah akan mendapat doodle pilihan anda. 

Ni doodle yg Aishah pernah buat dlm masa terdekat ni >...












PERSOALAN YANG TIMBUL :
Doodle di atas adalah hadiahnya ke ??
Bukan. Doodle di atas hanya sekadar contoh doodle yang Aishah pernah hasilkan. 



salam




Thanks For Reading شكران.

10 400 is kind-heart:

nurmujahidah said...

nak satuuuuuuuuuuu!!! :D
blog: mujadafewa.blogspot.com
fb: nurmujahidah ismail
email: princess_arorae@yahoo.co.uk

insya Allah muja bleh,, hehe

Qienah said...

url blog:
http://hepilife-einah.blogspot.com/
http://einah-contes.blogspot.com

id FB :
Qienah Noor

Cik Purple Pinkypuff said...

cp nak doodle2 comel aishah tuuu~~~ hihi..^^

Anonymous said...

Aishah akan bagi semua doodle atas tu ke atau seorang dapat berapa? Hehehe...

zulaikha said...

zulaikha.
http://www.zuzuzulaikha.blogspot.com
emel: zuzuzulaikha@gmail.com

QURRATU AIN said...

url blog : kisahcikqurratuainn.blogspot.com
nama samaran : qurratuainn
fb id : http://www.facebook.com/qurratuainn94

atien said...

url blog : atienabila.blogspot.com
nama : atien
id fb : fatin nabilah
email : atien.nabila@gmail.com

Miera Akmalina said...

url blog : miera-akmalina.blogspot.com
nama : myra
fb id : http://www.facebook.com/miemyrara

Eza Boom Boom :) said...

Eza nak jugak :)

url blog : http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/
Nama samaran: Eza Boom Boom
Fb ID: Nur Faezah