Contest I Love My Doodle

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ni lagi satu doodle contest. Join jom. Mula-mula waktu nak join ingat tarikh last dah lepas sebab tak nampak 9.12.11. Heheheh. 
Ok, doodle yang Aishah pertandingkan ialah :



Sebenarrnya, Aishah tak pernah tahu pasal doodle. Sampai suatu hari, Aishah terbaca tentang entri pasal doodle. Aishah tertanya-tanya, doodle tu apa ? Bila tengok, cute sangat doodle ni. Teringin sangat nak buat. Macam-macam cara Aishah buat, belajar dekat sana sini. Mula-mula guna paint saja sampailah mahir guna photoshop.
Akhirnya, Aishah berjaya menghasilkan doodle yang Aishah sendiri suka tengok. Aishah tak kisah ada orang suka kah tidak, tapi yang pasti ianya nice. Hehehe

Tag :
Sama saja kan. Mata saja lain. I hope you can choose a better one.

Assalamualaikum
*sorry penganjur, tak nampak step suruh tag dan describe. Sorry


Thanks For Reading شكران.

2 400 is kind-heart:

YASMIN :) said...

Terima Kasih Sebab Join = ) Sayang awakk :D

YASMIN :) said...

Awak kenapa tak tag 3 orang rakan awak ? Dan kenpa tak ceritakan sebanyak sedikit kenapa awak suka berdoodle ?