1 December 2011 Nak Buat Last Contest

Assalamualaikum.

Hari ini 29.11.2011. Aishah merancang nak buat contest. Contest terakhir untuk tahun 2010-2011. Sebab, tahun depan rasanya tak aktif dah lah. Sebab Aishah akan menghadapi PMR tahun depan.

Contest ni bertajuk 
" Contest Kreatif Menulis Bersama HOB "

Jadi, cadangnya nak mulakan pada 1 Desember 2011 ni sampai bulan Februari tahun depan.
Contest ini lebih kurang macam contest menulis cerpen, sajak dan pantun.

Aishah masih lagi mencari penaja buat ccontest ini. Tetapi, rasanya tak ramai yang nak menaja contest ni. Jadi, Aishah sendiri lah yang mencari hadiahnya.
Kepada yang sudi menaja boleh contact Aishah di Facebook atau emel ini :-
noraishahnorrifin@gmail.com
noraishahnorrifin@yahoo.com.my

Sampai sekarang ada dua orang penaja.

Iaitu : Wany dan Azrol.
Hadiah yang ditaja kebanyakkannya berkenaan dengan customizing blog. So, nanti Aishah cari hadiah berupa barang ok.
Insyaalah.

Semoga contest ini mendapat sambutan. Aishah tak rancang sampai seratus tapi 10 pun sudah mencukupi.
Itu sahaja
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: