Nak Tambah Author Blog Ni ?

Assalamualaikum...

GA Simple HOB merupakan perancangan terakhir Aishah untuk Blog Heart of Beauty. Aishah memikirkan tentang masa depan AIshah. Bukan soal kahwin tapi, soal PMR yang akan Aishah duduki tahun hadapan.

Jadi, Aishah rasa mungkin tahun depan Aishah tak akan active berblogging seperti tahun ini. Ada juga terlintas di fikiran nak pilih author baru untuk blog Aishah. Tapi, takut lah nak bagi dekat orang lain.

Nak tutup blog. Lagi lah tak mau. Susah payah, den jaga blog ni dan mengusahakannya dari awal tahun sampai sekarang, nak delete blog pula. Manyak lawa muka lo. :D. 

So, lebih baik, biar saja blog Aishah ni macam ni. Seminggu sekali buka , apa salahnya kan.

Pesanan khusus kepada yang baru menduduki PMR -
 Bergembiralah korang sebab dah abis exam. Dan Sengsara lah hidupku selepas ini..Mak tak mau naik form 3.

Itu sahaja, Assalamualaikum 


Thanks For Reading شكران.

2 400 is kind-heart:

shahdiana said...

semangat sket aishah...caiyok-caiyok...