Keputusan Bagi Simple GA HOB

Assalamualaikum..

Kalau dahulu masa sering mengejar manusia, sekarang manusia mengejar masa. Itu menunjukkan betapa sibuknya manusia hari ini menguruskan kehidupan duniawi mereka. Ok lah straight to the point, 


2X CURSOR UNTUK 2 PEMENANG BERTUAH

  1. Nombor 13
  2. Nombor 93
5X DOODLES UNTUK 2 PEMENANG BERTUAH

  1. Number 9
  2. Number 100
  3. Number 115
  4. Number 110
  5. Nombor 26
1 Watermark

  1. Nombor 55
4X Tulisan Clipping Mask

  1. Nombor 106
  2. Nombor 59
  3. Nombor 50
  4. Nombor 92
3X Top Up RM10.00 ( By Afifah Alias  )

  1.  Nombor 70
  2. Nombor 109
  3. Nombor 67
4X Top Up RM5.00 ( By Afifah Alias )

  1. Nombor 120
  2. Nombor 25
  3. Nombor 16
  4. Nombor 103
  5. Nombor 115 ( Utk peserta nombor ini anda akan menangi satu doodle )
 1 biji Red Niemonster (Felt craft doll saiz 12cm X 12 cm) (By Ninie )

  1.  Nombor 71
1 biji Gendix Doodle Doll  (10cm X 10cm) ( By Ninie )

  1. Nombor 136
 1 special doodle utk pemenang ( By Ninie )

  1. Nombor 79
 5 doodles from Niedoodle series ada nama setiap pemenang. ( By Ninie )

  1. Nombor 111
  2. Nombor 77
  3. Nombor 39
  4. Nombor 49
  5. Nombor 64

Akhir kata, terima kasih kepada yang sudi menyertai Giveaway Simple ni. Penyertaan amat menggalakkan. Sasaran Aishah hanya 50 orang saha tetapi, penyertaan kali ini sangat mengejutkan sehingga mencapai 100 dan ke atas. Setinggi-tinggi penghargaan diucapkan.
Kepada yang sudi menaja Giveaway Aishah kali ini, jasa anda akan sentiasa dikenang. Aishah ingat nak buat sesuatu untuk kedua-dua blogger tu. Tengok lah ya, Eyfa, Ninie.

Yang menang, tu contact lah dengan yang sponsor tu ok....
Yang menang hadiah Aishah, Contact dengan Aishah dekat 

Oleh sebab hadiah berbentuk image sahaja, jadi hadiah akan diupdate dekat blog HOB. FB cuma contact tentang ciri-ciri atau kehendak pemenang sahaja.

ATTENTION !!!!!!
Sekiranya, ada antara pemenang hadiah Aishah tak contact dengan Aishah sehingga 31 / 11 / 11, Aishah akan tukar pemenang.

Itu sahaja, Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

17 400 is kind-heart:

alia zainol said...

alamak xbertuah la...xpe2 tahniah kpd pemenang :)

mi$$ oZja said...

tak ada nasib..anyway,tahniah kepada para pemenang!^^

Shahiza Chyz :) said...

Thanks aishah . menang jugak sayaaa :)) heee . Thanks kat ninie jugak .

kakngah said...

no. 67.. yeay!
alhamdulillah....
dah tingglkan msj kaf Fb...
:)

Fadzillah Kamarudin said...

alhamdulillah...
ada rezeki topapRM5.00 no. 16...
=)

AMG said...

Alhamdulillah. Ada rezeki menang doodle. AM dah contact Cik Ninie di blognya. Tahniah juga kepada pemenang-pemenang lain! :)

shahdiana said...

aishah..napa nama akak cam takde jek dalam list tu...

adeq-yOe said...

wah...no 79
menang laa.. :)

Nor Aishah said...

@Shahiza Chyz :)
Welcome..Betul..thanks dkat Ninie sudi sponsor

Nor Aishah said...

@adeq-yOe
Tahniah..Contact Ninie ya

SyUhAdA said...

thniah sume yg mng..

Anonymous said...

Buatlah contest lagik xD