Hadiah untuk Pemenang No. 13 (Cursor)

Assalamualaikum..

Lama tak post entri tentang story kan. Tak ada idea nak post. Ada sebenarnya tapi malas...Nak cerita pasal AIshah sembelih burung, Aishah menang pertandingan badminton, Aishah dapat camera dan banyak lagi. Tapi, masa sangat tak mengizinkan.

Untuk hadiah kali ini, Puan Jieda menang cursor. Puan Jieda tak contact AIshah. Tak apa. Biar lah AIshah post saja. Kalau Puan Jieda nak, ambil saja link yang akan Aishah bagi.



Photobucket
http://i1214.photobucket.com/albums/cc494/noraishahnorrifin/JiedaPoint.png

Puan Jieda boleh lah tengok cara nak letak cursor tu dekat sini >>>>>  http://www.denganredhaallah.co.cc/2011/06/cara-nak-letakkan-cursor-sendiri-dalam.html

Itu sahaja..

Assalamualaikum..


Thanks For Reading شكران.

2 400 is kind-heart:

einz said...

no kegemaran einz tu...wah untungnye siap dpt hadiah ag...einz nak juga boleh???

Jieda said...

saya dapat cursor tu ye.. thanks sangat2...