Free Doodles 2

Assalamualaikum....

Letihnya hari ini sebab baru balik dari Kem Jati Diri Mukmin. Kem ni sebenarnya ialah kem yg paling tak best yang pernah Aishah hadiri. Tetapi kem ini adalah satu-satunya kem yang telah memberi semangat berani dan yakin pada diri.
Semangat itu hadir apabila Aishah disuruh untuk menyembelih burung puyoh, Ketar tangan pegang pisau, bila tengok burung tu pejam mata lagi tak sanggup. Sebebnarnya, kem ni untuk amali penyembelihan Form 4. Tapi, kami dijemput sekali. Daatlah peluang menyembelih. 

Sebelum ke kem ada sedikit doodles yang telah direka.
Jadi, ni untuk pembaca , kalau disimpan pun nak buat apa, lebih baik sebarkan.







Tak cantik mana pun. Yang last ni yang paling cacat. Simple saja.

Itu sahaja 
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

2 400 is kind-heart:

shahdiana said...

cantik..pandai aishah...

Nor Aishah said...

@shahdiana
Terima kasih akak...Kalau akak nak juga boleh...Akak hasilkan satu utk aishah...Kita tukar-tukar..Hehehe