Scan Doodles


Sihat ke semua....
Hari ini mungkin hari last Aishah berblogging. Lepas ni dah nak ada FINAL EXAM...Hrrrrr. selam meh.

Ok, Aishah sebenarnya nak share doodles yang Aishah buat tapi pakai scanners. Senang tapi comot.
Kan sekarang ni banyak yang buat doodles pakai scan ja. Hahaha. Aishah pun try. Tapi, hampeh.
Tak jadi apapun. Jadi tu jadilah tapi tak comot. Aishah lebih rela guna PAINT daripada scan.

NI dia si comot AIshah...

Nama diberi Man Senget * sebab kepala dia senget



Nama diberi Noleha



Comot sangat...Prrrr...

Kalau ada yg suka nanti AIshah post kan doodles atas ni tanpa watermark....Insyaallah.

Assalamualaikum







Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: