Doodles Khas Untuk Followers

Assalamualaikum


Good Morning...Entri ini dibuat khas untuk hari esok...Takut tak sempat.

Aishah ada siapkan doodles daripada Photoshop. Tapi, muka saja yg sempat.
INGAT : Doodles ini mempunyai saiz yang besar jadi, kalau nak guna untuk header , jgn risau doodles ni tak akan  pecah.

Saiz: 800 X 1200 Pixels.










Itu sahaja..

Kalau ada yg sudi ambil, silakan. Tiada halangan .
Haap entri kali ini dapat menyenangkan hati anda yg membaca.

Assalamualaikum




Thanks For Reading شكران.

19 400 is kind-heart:

Cik Ceria said...

wah..sgt2 chumel doodle tu semua ^_^

jeles la dgn orang yg pandai buat doodle nie..hehe

...mommy jue... said...

wahh.. rajinnya buat doodle... sya amik boleh? kalau rajin tolongla buatkan header comey untuk blog mommy nie hah... heheh....

alia zainol said...

cantiknya mata doodle tu :))

Nafisah Ruslan said...

comel giler!!! haha :)

boleh tak buatkan dudel macam ni tapi dia buat tangan peace.. mesti lagi comel :)

myezatul aQma said...

wah...comelnya..nak3..

Anum said...

cutenya
anum suka
thanks

babyOrange said...

so cute . ite nk amek 1 ya . done following you . follow me back okay :))

Anis Skarz said...

Comel larr ambek satu! Warne Ijau!

Nor Aishah said...

@Cik Ceria
Jealous..Aishah dulu pun jealous..Tapi bila dah belajar kita share dekat org lain...Hehe

Nor Aishah said...

@alia zainol
Haa..Aishah download brush mata utk photoshop...