Free Doodles

Assalamualaikum...

Hari ini ada sesuatu yang free. So, kalau ada yang sekarang ni nak design header ataucursor dll bolehlah ambil doodles bawah ni.

Ni adalah antara doodles yang tidak bertudung yang Aishah buat buat. Payah jugak lah. Tapi orang kata belum cuba belum tahu.

Sesiapa yang nak ambil tidak perlu credit pun. Tapi, tinggalkan jejak anda pada bahagian komen.

Ni dia, hasilnya,



Aishah menagku, doodles ni tak lah sehebat doodles Cik Dil dan Nad. Tapi, Aishah try.

Ambil lah ya. Aishah sangat alu-alukan


Thanks For Reading شكران.

2 400 is kind-heart:

Syafiqa said...

Comelllll :D well done. Sy pun tengah mencari doodle. Tapi kalau sy nak ambik, sy gtau ye :D