Doodles Dah Siap

Assalamualaikum....

Hari yang lepas Aishah ada kata yang Aishah nak bagi free doodles kan. Dan tarikh tamatnya minggu depan.
Bila difikirkan, Aishah dah nak exam, mungkin tak ada masa nak buat so, Aishah akan publishkan doodles tu sekarang.

Yang meminta doodles free hanya dua orang.
Doodles yang dihasilkan tidak sama tau. Jadi, kalau ada yang tak puas hati, Aishah minta maaf.

iaitu

Untuk Anis Amira..DIa request Merah Purple. Jadi, hasilnya macam ni sahaja yang Aishah boleh buat. Jangan risau, doodles anda tidak akan dicuri kerana ada tag nama dekat doodles tu.
KLIK UNTUK MENDAPATKAN SAIZ SEBENAR

Biasa sahaja kan..Untuk doodles ni akesori yang Aishah letakkan ialah Ribbon

Untuk Huda pula dia request warna Biru Biru. Untuk doodles ni pun Aishah ada tag nama dekat doodles tu.
Hasilnya..
Doodles ini mempunyai ekesori .... Cermin mata...Nampak hot la sikit..
Maaf sebab tak buat tangan lambai....Waktu ni tgh kalut...Heheheheh..Kalau nak tangan lambai boleh inform..Aishah akan buat..Kih2
Itu sahaja..Sebarang ketidak puasan, Aishah minta maaf.

Kalau ada yang nak lagi boleh request di sini. Cepat sebelum terlambat..Heheheh..Kalau request selepas 8/8 masih diterima cuma Aishah akan publishkan lambat sebab Exam..


Assalamualaikum






Thanks For Reading شكران.

1 400 is kind-heart:

nurul anis amira said...

thanks untuk doodle yg comell itu yee..
great job