Tidurku Sudah Tidak Betul

Assalamualaikum....

Aishah minta maaf sangat sebab dah lama tak post. Aishah tersangatlah sibuk sekarang ini.

Tajuk yang Aishah nak ceritakan pada masa yang sangat sedikit ini ialah tentang " Tidurku Sudah Tidak Betul".

Tidur siapa pula yang tak cukup tu ?
Semestinya tidur Aishah. Siapa lagi la yang Aishah nak ceritakan dekat blog Aishah ni kan.

Kenapa tidur Aishah tak betu pula. Aishah buka blog sampai pagi eeeeh ?
Mana ada. Tak ada masa Aishah nak layan blog lama-lama. Aishah kan sekolah petang. So, kena tanggung risiko sedikit la.

Apa risikonya ?
Seperti yang Aishah cakap kat atas tu la. Tidur tak cukup + Tak betul. Kesian kan kalau sekolah petang. Udah lah sekolah petang lepas tu pagi ada kokurikulum. Ataupun latihan sukan. Kan nak sukan ni. Malam pula time untuk buat homework. Sampai pukul 1-2 pagi buat kerja sekolah.

Tapi sebenarnya ada kebaikannya juga. Apa dia ?
Aishah bolehlah terhindar daripada melakukan tabiat yang sangat buruk iaitu tidur pagi. Itu adalah tabiat yang sangat teruk. 

Itu sahaja. Aishah harap mana yang sekarang ni darjah enam. Nanti form 1 pilihlah sekolah yang sesuai ok. Kalau suka adventure macam Aishah ni, sekolah petang kalau tak suka pergi sekolah pagi ja la.

Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: