Siapa Nak Header Ni ??? Jom Cepat

Assalamualaikum...

Malam semalam,  Aishah ada la mendesign satu header yang sangat simple ni....Jadi, Aishah tak tahu la nak buat apa !!! So, Aishah nak bagi dekat orang yang bertuah...

Syarat-Syarat nya
* Tidak perlu membuat entri apa-apa
* Cuma letakkan link blog dan nama anda
* Tuliskan sekali sebab anda nak header ni. Buat la yang bleh

Itu ja....
Pemenang akan dipilh secara menggunakan Random. Org
Penyertaan cuma sampai pukul 12.00 malam ni tau...SO, cepat siket...nanti lambat pula..
Ingat kalau salah satu syarat di atas tak lengkap, penyertaan dibatalkan.
Aishah akan cuba umumkan scepatnya..Mungkin pukul 12.30 @ esok petang...

Nanti Aishah akan letakkan Blog Title anda di header tu...Dan hias sikit lagi:D

Kenapa Petang pulak...Kan esok ada larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia..Heheheh

Ok, la...Kalau sampai pukul 12.00 pun tak ada penyertaan, header Aishah akan bagi kepada orang lain...:D

Itu sahaja, Assalamualaikum



Thanks For Reading شكران.

4 400 is kind-heart:

Cik Purple said...

Aishah, cp nak doodle tuh jer.. bole tak??hikhikhik..:D

Cik Purple said...

hehehe~~ tenkiu aishah.. nie fb cp.. www.facebook.com/seho.lurv3sweet

Putri N@ilofar said...

Salam ziarah...alamak,header 2 da kasi org lain ke? Kalau lom saya nak header tu, boleh? comel la header tu n sy x berapa pndai nak wat header ni..syukran
ni blog saya...http://www.nuramalinasafawati.blogspot.com/
-Putri Nailofar-