Siapa Nak header Ni ?? Edisi 2

Assalamualaikum...

Ingat tak hari tu Aishah ada buat macam ni jugak tapi hanya seorang sahaja yang dapat header tu...
Sebelum jadi macam dekat atas tu, Aishah cuma tunjuk macam ni. So, Aishah akan cuba sebaik yg boleh untuk buat yang terbaik.


Untuk edisi kedua ni..Header yang Aishah nak promosikan ialah

Bhgn..MY HEADER tu akan digantikan dengan blog title anda...

So, kalau ada yang nak....Sila tinggalkan

Url blog
Blog Title
Nama anda

Rekaan header akan direka oleh Aishah sendiri...SO, kalau x lawa tu sorry laa..Aishah tak terer mana pun...Cuma nak kongsi dan bagi header untuk yang tak ada header lagi ..

Header ni hanya akan dipromosikan sehingga pukul 3.00 PAGI satgi,,,

So, Cepat..Sebeblum terlambat
 BATAl

Header tu terpaksa dibatalkan atas beberapa masalah...Harap Maaf...Insyaallah, Aishah akan buat pada hari yang lain pula

Assalamualaikum



Thanks For Reading شكران.

2 400 is kind-heart:

kaseh suchi said...

nak3!!!

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com

bunga-bunga cinta

kaseh suchi

=)

giler xmalu

Clara said...

seriously chantek..

tapikan.. nak tanya ley?

aisyah letak gamba2 tu cmne? lukis sndri ke?

CR taw wat tp klu nak kne lukis tu, mintak maaflah.. mmg tak reti..