Nak, Ambillah

Assalamualaikum...

Hari yang sangat meletihkan dan membosankan. Malam ni, Aishah tak ada mood nak buat homework. Hanya mengadap komputer sahaja. Tadi, Aishah ada mendesign sesuatu ni. Aishah pun  tak tau nak cakap

Header ka
Footer ka
widget ka
shoutbox icon
dll

Jadi, ianya hanyalah rekayasa semata-mata. Nak tahu, apa yang Aishah design kan tadi.....

.
.
.
.
Jeng-jeng


Caranya....Klik gambar supaya jadi besar...kemudian save as picture....dapatkan url gambar...dan lepas tu buat la apa yang nak...
Aishah izinkan.

Itu sahaja...Design tu sgt simple...hanya nak kasi kepada yang nak...Yang tak nak...buat tak peduli sahaja ok..

Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

5 400 is kind-heart:

nini said...

hahahaha...comel la aisyah ni..masalahnya, saya nye header tak leh nak edit =(

Only mE said...

rajen btol.. huhu..

Nor Aishah said...

@nini
ooh..nini punya blog tu pakai template lain kan...patut la x leh

Nor Aishah said...

* Only mE
Mana ada...cuma x ada kerja..tu yg nak buat tu...nanti dah sibuk ...mana bleh buat

Nur Syazana Mohammed Sani said...

banyak erk mase ,. zana xdew mase nak buat header or templte ,. 2 yang blog zana da lame xtertuko :P

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/adore-with-him.html