Last Free Header Kepada Followers Bertuah

Assalamulaikum...

Aishah dah penat sangat buat free header, button shoutbox and many more. SO, Aishah dengan rasa rendah diri mengumumkan bahawa MASA MEMBUAT FREE HEADER TAMAT SELEPAS ENTRI INI SELESAI. 

SIapalah bloogers bertuah tu kan???

Jeng jeng jeng.
.
.
.
Aishah gelarkan bloggers ni Kaseh lah ok.

Baru-baru ini ada seorang bloggers lain yang buat header untuk Kaseh. Cantik giler. ENtahlah, Kaseh nak terima ker tidak header buatan Aishah ni...

Header nya berbentuk begini.
.
.
Klik....Save as picture..Masukkan dalam blog Kaseh

SImple ja Aishah buatkan...Sorry tau sebab dekat atas tu ada credit...Doodle tu ialah freebies drpd seseorang so, kita kenalah menghormati buatan orang kan. Nanti orang kata kita pencuri lukisan. Hahaha

Apapun, Harap Kaseh boleh terima header ni. Alah, kalau tak mau jadi header, buat banner pun boleh juga kan.

Maka, dengan ini tamatlah sudah free header. Insyaallah,  free header akan datang pada masa hadapan. Insyaallah.


.Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

6 400 is kind-heart:

Yana Dluvers said...

semalam baru siap header kaseh yana buad :')
tup tup dapat lagii .. HAHA ,
then ad lagi header dy dapat dry putri pulak .
rezeki dy :)

Nor Aishah said...

betul tu...Kalau rezeki x ke mana..Heheheh...

kaseh suchi said...

terima kasih yana n aisyah...kite akn guna header2 yang korang buat tu..bergilir2 okkeh.... =)

Alieff said...

salam, aishah.

thanks sbb sudi amek freebies dr alieff.com.
but, about the credit, alieff rasa tak payahlah kamu letak link kat atas header tu. cian tuan belog tak pasal2 dpt header yg ada link~ haha

just inform kat tuan blog dr mana kamu dpt freebies tu, atau mungkin inform dlm entri blog kamu ni saja. alieff tak kisah pun. sbb ia nmpak sedikit mncacatkan kcntikan design header tu.

tq. ;)

Nor Aishah said...

@kaseh suchi
Kaesh,...sama-sama..
Alieff.....freebies tu cantik sangat...Sbb tu Aishah ambil...
Apapun, Aishah tetap credit..hehehe...Nanti Aishah remove credit dekat header tu laaaa..

Nur Syazana Mohammed Sani said...

kreatif la aishah nie ,. heee

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/kau-dengan-ak-same.html