Kepada Peminat Barbie

Assalamualaikum...

Siapa kat sini tak kenal barbie..Ok, jom kita tengok wajah cik barbie
Ok, kenal dah kan...

Aishah yakin ramai sangat bloggers yang gila pink kat luar sana minat barbie kan..Aishah waktu kevik dulu minat la tapi sekarang, kalau tengok pun macam tak ada perasaan. 

Apa sebenarnya, kelebihan barbie ni..
Ok, Aishah tak nafikan yang barbie ni cute. Tapi yang paling Aishah suka ialah jenis tukar-tukar baju. baju barbie semua lawa-lawa. Tu yang buat kita semangat nak main. Macam kita la pulak yang nak pakai baju lawa tu..

So, Aishah nak share satu laman web Barbie. Di laman web ni ada games and other things that can make you fun in the world of barbie. Ok kalau nak ke link tersebut


Semoga, peminat barbie sekalian dapat berhibur di sana. Kalau dulu Aishah suka main kat situ..memang best giler.. Heheheh

Itu sahaja...SHukron ya sebab baca entri yang pelik ni.
Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: