Freebies Doodles

Assalamulaikum...

Tadi kan, Aishah baru sahaj menyiapkan doodle muslimah yang simple..Nak tengok tak...Memang serius Aishah buat ni dalam keadaan yang kelam kabut sebab Aishah tengah print info untuk esok sambil nak tunggu lukis la doodle ni...



Cantik tak, Kalau ada yang nak....

1. Bagi url blog dekat bhgn komen.
2. Beritahu nak warna apa...

Itu sahaja...Aishah rasa takkan ada yang nak...Tapi ingat kalau ada yang ambil yang di atas tu dikira pencuri tau..So, lebih baik request, free saja. Apabila doodle tu dah siap, dan Aishah akan bagi kepada korang lepas tu doodle tu sah milik korang, ok.

Itu sahaja...

Assalamulaikum


Thanks For Reading شكران.

4 400 is kind-heart:

pengemis Cinta~ said...

Assalamualaikum Aishah..wa..comel3..^_^

Nor Aishah said...

simple ja Aishah buat...Lain sikit doodle ni..Aishah sebenarnya malas nak lukis hidung ngan mulut tu yg sengaja pakaikan purdah...Hehehe

shera haifa said...

cantik.. pandai buat..shera xpndai lngsung..huhu