Aishah Tukar Banner

Assalamualaikum...

Sebelum Aishah mulakan topik hari ini, Aishah nak minta maaf sebab memeningkan kepala pembaca. Aishah selalu tukar header, banner, background dll.

Sebenarnya, Aishah memang suka design ni tapi kalau suruh Aishah buat pakai tangan memang tak jadi. Pakai, kemudahan komputer boleh la. 

Ingat tak benner Aishah yang dulu....Ni Aishah nak tunjuk...


Banner lebih kepada design banner, Jadi, Aishah nak tukar tema...Bagi nampak lain sikit.

So, Aishah tukar kepada banner macam bawah ni


ada unsur blog, nature dan islam di situ. Sengaja Aishah gabungkan semua tu. 

Kalau rajin atau nak letak dalam blog pembaca sekalian

Copy kod di atas tu ok....

Kalau nak exchange banner dengan Aishah pun boleh. Nanti Aishah buat satu page untuk letakkan banner saja..


Photobucket


Copy and paste...

Itu sahaja.....Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: