16 Peserta Yang Layak Ke Peringkat Akhir ( Contest Blog Kemas )

Assalamualaikum...

Penatnya Aishah nak skodeng 60 blog hanya semata-mata nak cari 10 terbaik. Tetatpi bila dah cari dan jumpa yang terbaik, kira-kira ada 16. Jadi, Aishah terus pergi ke random.org nak pilih 10 terbaik sahaja.

Lepas fikir  masak-masak rasa macam tak adil pula, jadi AIshah pilih 16 blog terbaik lah. OK, ini ialah url blog calon pemenang.

  1. miasyarah.blogspot.com
  2. strawberry1001.blogspot.com
  3. unguvioletlovelifestory.blogspot.com
  4. si-polarbear-cute.blogspot.com
  5. ajumohit.blogspot.com
  6. iffahizzati.blogspot.com
  7. zahirahzahrin.blogspot.com
  8. alinfazleen.blogspot.com
  9. swetiepinky69.blogspot.com
  10. http://insyirah-lifediary.blogspot.com/
  11. ibudamia.blogspot.com
  12. citationlife.blogspot.com
  13. attuffahumairah.blogspot.com
  14. pelangychinta.blogspot.com
  15. penselpatah-1.blogspot.com
  16. sitisifir10.blogspot.com

Tahniah kepada yang terpilih. Kepada yang tidak terpilih, Aishah minta maaf sangat. Insyaallah akan ada peserta bertuah yang akan mendapat hadiah misteri daripada Aishah.  Insyaallah.

Itu sahajaa. Sekiranya, rasa url blog sesiapa yang salah, boleh beritahu.

Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

9 400 is kind-heart:

Ku Azhar said...

huhu ku xde! T_T

AyuInsYiraH said...

sy try buka link ayuinsyirah-lifediary.blogspot.com
..kenapa tiada..

Nor Aishah said...

@AyuInsYiraH
OOOh, Aishah silap...sebarnya Insyirah saja..Bukannya Ayu Insyirah...Maaaf sangat..

ザイダツアズニ said...

xad rezki la..
xpe nanti buad lagi ea,,

MAISHARAH said...

alhamdullilah..:)

Sitisifir10 said...

Syukran ya ukhti... alhamdulillah :))

Nurulhuda said...

Aishah! xiexie :)

Miss Pelangy ♥ said...

Alhamdulillah , tersenarai .
Terima kasih aisyah .

alin said...

wahh..saya ade la...saya suka..saya suka..tengs ya :)