Movie : Zookeeper

Assalamualaikum.....

Tadi, Aishah sempat tengok Buletin Utama. Sebelum Buletin Utama habis, dia ada tunjukkan tentang Movie Zookeeper. Waktu Aishah tengok dia punya jalan cerita, sangat best....Aishah yakin ini ialah cerita komedi.

Kalah filem Zoo Malaysia

Nak tengok tak trailer untuk cerita ni...Klik ja kat bawah ni..Bila tengok tu mesti rasa nak tengok full movie kan

Best kan...Aishah pon tak sabr nak tengok cerita ni. Aishah sebenarnya tak tahu sinopsis untuk cerita ni tapi, AIshah yakin sesangat cerita ni mesti best....

SIapa setuju ????
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tak apa la ..Itu sahaja..

Assalamualaikum





Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: