Keputusan Bagi Pemilihan Untuk Bloglist Heart of Beauty

Sorry sangat Aishah terburu-bure nak umumkan pemenangnya ok. So, entri yang di bawah ni buat tak tau jer laa ok. Pemenang yang akan Aishah umumkan ni ialah mengikut kategori. Jadi, diumumkan terlebih dahulu pemenang bagi :-

Kategori blog polka dot:-
Kategori ini terpaksa dibatalkan kerana kekurangan contestant...Tetapi Cik Farah dan Kak Sal still akan dimasukkan ke dalam bloglist Aishah ok

Kategori Blog Sharing is Caring :
1. Wanie
2. Dilaz
3. Ibusumayyah
4. Teha

Kategori Blog Kemas n Simple
1.http://cekedismanis.blogspot.com/
2. http://faizlaster.blogspot.com/
3. http://citationlife.blogspot.com/
4. http://colourofcikfarah.blogspot.com/

Kategori Sidebar Yang Menarik
1. http://colourofcikfarah.blogspot.com/
2. http://straw-berrycake.blogspot.com/
3. http://www.zuhairifirdaus.com/
4. http://keiryzone.blogspot.com/

Senarai di atas akan diletakkan dalam bloglist Heart of Beauty dalam masa terdekat ni...

Aishah nak minta maaf sangat sebab hadiah yang free header transparent untuk 2 blogger bertuah tu Aishah tak boleh buat dalam masa terdekat ni.... Nanti bila Aishah free Aishah buat.

2 orang itu ialah :-
  1. http://dilazfamily.blogspot.com/2011/05/pemilihan-untuk-bloglist-heart-of.html
  2. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/pemilihan-untuk-bloglist-heart-of.html
Apa-apapun Terima kasih sangat Aishah ucapkan kepada yang telah menyertai Aishah punya pemilihan ni ok....
Bloglist tersebut akan Aishah buat dalam minggu ni jugak ok.


Thanks For Reading شكران.

5 400 is kind-heart:

faizlaster said...

waaa...thanx aishah sebab pilih blog saya...hepi3..huhu

Cik Farah said...

Thanks for choosing my blog dear Aishah..:)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

eh...alhamdulillah....terima kasih cik puan aishah ....

dah nampak dah blog 'aiii...nak bercerita je..:)...kat bloglist heart of beauty...:)

terima kasih bebanyak...:)

Nor Aishah said...

not a problem...btw..ur blog is very nice

Ery said...

yeay! terpilih! =P