Aishah Tukar Template

Assalamualaikum...

New look la blog Aishah ni sebab apa eek ???
Aishah dah rasa macam blog Aishah tu nampak gedik sangat, sebab tu la Aishah tukar kepada template yang lebih simple.

Aishah terfikir buat apa kita perlukan blog yang cantik or even cute. Sedangkan blog ni hanya untuk dicatitkan. Ok, maybe blog yang "Cute" itu boleh digunakan untuk menang dalam contest. Betul jugak. Ok lah.

Apa apa pun, blogging diteruskan. Cuma template jer yang tukar. Semoga yang baca entri kali ini diberkahi Allah. Insyaallah.

Sebelum Aishah said byebye..Aishah minta maaf kalau Aishah ada buat salah atau terguris hati mana-mana pihak. I'm sorry. Mungkin ucapan " saya maafkan awak " mudah keluar dari bibir namun, luka di hati sukar ditanggalkan. Jadi, Aishah sangat memohon janganlah simpan dalam hati.

Assalamualaikum..Byebye


Thanks For Reading شكران.

4 400 is kind-heart:

faizlaster said...

waaa...cantik template baru ecah ni..suke2 ^^

Nor Aishah said...

template simple..malas nak cantik-cantik...thanks ya..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

npk g kemas ecah.!..=)

Nor Aishah said...

terima kasih kak zaty... Aishab suka blog kak yang kemas tu..hehee