Siapa Nak Free Header and Tab

GEMPAK

Aishah tahu, kalau old blogger mesti tak berminat kan. Tak pa la. Siapa yang berminat jom baca.
Syarat dia senang ja,..... mesti follow blog Aishah and buat entri tentang ni. Copy pon x pa. Pastikan dalam entri ada
 bentuk no berapa, tulisan font, nama tajuk, icon yang anda minat seperti muslimah atau kartun, Tema contohnya nature, rock, polka dot atau  macam-macam lagi...
Aishah nak sangat buat header dekat orang yang nak Aishah buat la...ada macam-macam jenis bentuk

1

2

3

4

5

6

7
    Selain dari tu tab pun Aishah sediakan...Ok, kalau nak macam biasa tinggalkan url blog dekat ruangan komen. Ok. nanti Aishah tanya sendiri dekat facebook atau dekat shoutbox korang ok. 
    Kalau nak boleh bagi tau dekat ruangan komen. Nanti Aishah inform la dengan korang ok. Free jer..Aishah malas nak charge benda ni ok.
    KLIK SINI UNTUK TENGOK HASILNYA...DAN KEPADA SESIAPA YANG BUAT PERMINTAAN TENGOK SINI

    kALAU NAK HEADER TRANSPARENT DI SINI

    Aishah akan buat benda ni mungkin ambil masa 3 hari..Tapi kalau Aishah offline sabar jer la mungkin Aishah sibuk..Tapi kalau Aishah rajin waktu tu juga Aishah siapkan.
    Tab dan header ni simple and menarik.....Insyaallah. Siapa yang berminat bagi link korang kat komen ok/.

    Aishah akan buat header and tab free ni sampai tarikh ni ja 7 November 2011
    Lambat lagi kan.


    Thanks For Reading شكران.

    3 400 is kind-heart:

    GeminiGurlz said...

    http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-free-header-and-tab.html

    faizlaster said...

    waaa..gud2 r aishah ni..suke2...