Perhatian Kepada Peserta Pemilihan Bloglist HOB

Assalamualaikum...

Entri kali ni lebih kepada peserta yang join  untuk Pemilihan untuk Bloglist Heart of Beauty.

Aishah nak umumkan yang tarikh tamat untuk pemilihan ini akan disingkatkan. Tujuannya adalah supaya Aishah dapat menyelesaikan urusan bloglist untuk blog AIshah. 

Tarikh untuk pemilihan bloglist adalah seperti berikut
22 May 2011 hingga 7 Jun 2011

Nak join KLIK SINI 
Jadi, kepada sesiapa nak join, cepat-cepatlah join. Aishah sangat mengalu-alukan penyertaan korang. Ok.

Kepada yang dah join, terima kasih sebab sudi join. Semoga berjaya. Tapi sebelum tu Aishah rasa ramai lagi yang belum jelas tentang hadiahnya kan...

Sebenarnya Aishah tak rancang nak bagi hadiah pun.... Tapi tak pa lah..Juz simple and ikut kemampuan. ::::

1. 4 orang daripada setiap kategori akan disenaraikan dalam bloglist Heart of Beauty

2. Seorang BLOGGER BARU yang bertuah akan Aishah buatkan transparent header untuknya.

3. Seorang bagi setiap kategori akan Aishah gelarkan blognya sebagai blog polka dot tercantik, terkemas, sharing is caring dan sidebar yang paling menarik.

4. Mungkin akan ada 2 atau 3 orang bertuah akan dapat free header.TRANSPARENT oooh


Thanks For Reading شكران.

4 400 is kind-heart:

faizlaster said...

harap terpilih la yer ^^

Nor Aishah said...

Penatnya nak kasi tau dekat semua peserta..Lega pon..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

thnx info dik..;)

hope terpilih jgk lah t..^.^

linda a.k.a ibusumaiyah said...

tima kasih...info telah di terima..:)