Pencarian untuk Bloglist Transparent-Mashi

Aishah first time ditag oleh...seseorang iaitu Huda. Thanks Huda. Siapa yang nak join..dipersilakan.



Buat satu entri yang bertajuk " Pencarian Bloglist Untuk Blog transparent-mashi "


 2. Letakkan banner mashi yang diatas ni dalam entri 2,wajib k 


 3. Kalau rasa nak follow mashi ok je.. :) , nnt mashi follow balik


 4. Linkkan entri anda dekat sini semula.. =Tinggalkan URL anda di ruangan COMMENT yang ada kat bawah tu.senang nak pilih


 5. Mesti Tag 3 blog dan pastikan mereka tahu. wajib 


 :: Kalau korang x tahu nak tulis apa dekat entri 2, just copy paste yang ni pun dah ok.


 :: Mashi akan memilih 20 blog untuk dijadikan bloglist mashi, senang cikit nak follow up kan..


 :: Mashi selaku ketua pemilihan. Blog yang terpilih akan diberikan review oleh mashi :)


 :: Ada gift tau, rugi kalau x join :)
~ 5 blog bertuah daripada 20 yang terpilih akan menerima topup Rm 5 -maxis,digi,celcom..


             TARIKH TUTUP~ 22 / 06 / 11

Aishah Tag







Thanks For Reading شكران.

1 400 is kind-heart:

mashi said...

thank sudi join.. :) gud luck k