New Looks and Your Perception

Assalamualaikum...

Alhamdulillah sangat sebab Aishah dah mahir buat semua benda ni. Header Aishah dah tukar. Tapi Aishah akui ini masih lagi tahap rendah. Dan header Aishah tak da la cantik sangat.

Selain daripada header Aishah ada jugak ubah banner. Jadi, sesiapa yang baik hati copy and paste dalam blog masing-masing ok.






Photobucket




Aishah nak minta kerjasama semua untuk pilih kat bawah ni ok






Pilih yang mana anda rasa patut :-
Header yang dulu lebih cantik
Header yang sekarang lagi cantik
Banner dulu lagi cantik
Banner sekarang lagi cantik


  


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: