Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama..


Terma dan syarat-syaratnyer ialah..xsusah pon okay!!..

  1. Copy and paste banner kat atas tu taw...pastu link kan ke sini..
  2. Terbuka to all blogger gurlz and blogger boyz..
  3. Buat entry bertajuk Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama..
  4. Citer r ape2 yg best biler melalui birthday kowang..shuker ker..shedih ker..xkesah r mne2 pon....
  5. Jadi follower nad aw...(jika shudi okay..tiada paksaan..)..tapi kalau tak follow mcm mana nak tau kalau kowang menang kan??
  6. Tag la kawan2 kalau rasa nak tag...xkesah pon..
  7. Tinggalkan url link entry kat ruang komen di bawah yer.
Saya tag



Birthday Aishah yang paling tak happy adalah yang ke-11. Waktu tu Aishah tengah elok2 siap untuk majlis. Lepas tu kan, ada dua orang budak main belon. Depa letak air dalam belon tu sampai ada lubang. So, depa ambil tisu untuk tutup sampai habis semua tisu depa pakai. Tapi nak buat macam mana budak-budak kan.
Tapi bagi Aishah bila sambut birthday memang x best sebab itu menandakan kita dah tua n usia kita dah meningkat.


Thanks For Reading شكران.

3 400 is kind-heart:

Ery said...

xsempat laaa..hahahaa

miss nadya said...

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)

miss nadya said...

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)