Malas Nak Ber Facebook

Kenapa eek..Sekarang ni rasa macam malas sangat nak buka facebook. Sedangkan orang lain kalau saya buka facebook ja mesti penuh dengan status diaorang
Kan..dah terbukti dah...Asal buka ja ..macam-macam jenis status yang saya jumpa...ada yg tentang love, friendship..Tapi mereka semua tu kreatif..sampaikan bila saya baca pun rasa macam mereka tu terlalu pandai mereka ayat. Terkejut den..

Kalau profile saya pulak entah apa-apa tengok ni
kan-kan-kan..macam-macam ada.. Ada yang nak beriklan pon ada. Depa yang dok beriklan sana beriklan sini tu kan sebenarnya sia-sia ja beriklan dengan saya ni. Sebab saya ni orangnya tak suka benda yang pelik-pelik dan terima sesuka hati. Ok, seterusnya, game request..Ya Allah, punya lah berlungguk game request dlam games request ku...Aduhai..tak larat nak layan.. kalau setakat 5-10 tu boleh la nak accept...ni sampai berpuluh-puluh
Kat bawah tu banyak lagi..Tak pa nanti kalau ada masa yg sgt panjang saya accept semua sekali..Sorry sgt..Memang pon ,,kalau dulu saya memang suka sangat main game tapi skrg ni boring la ..tu yg tinggal...
X pa la..itu sahaja..Assalamualaikum




Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: