Drama Sinetron : Cinta Melody

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera kepada para pembaca yang membaca entry kali ini.
Entri kali ni berbentuk sesuatu yang nak diceritakan. Maknanya bukan cerita Aishah tapi cerita yang lain. Drama Cinta Melody ini datang dari negara seberang. Aishah sekarang ni tengah minat gila tengok cerita ni. Tapi tak ada la minat sampai ke tahap yang parah. Biasa-biasa ja. Cuma cerita tu ada sedikit kelainan berbanding denagn cerita yang lain. Ewah..ya la tu.

Pelakon-pelakon yang hebat yang melakonkan drama ini ialah  

  • Chelsea Olivia sebagai Melody
  • Randy Pangalila sebagai Elang
  • Poppy Bunga sebagai Jelita
  • Fendy Chow sebagai Raffi
  • Fanny Ghassani sebagai Sonia
  • Ryana Dea sebagai Ajeng
  • Aditya Firmansyah sebagai Delon
  • Zidni Adam sebagai Agung
  • Febby Febiola sebagai Hanny
  • Febby Lawrence sebagai Anggika
  • Amara sebagai Nisa
  • Krisna Murti Wibowo sebagai Bharata/Fajar
  • Ferry Salim sebagai Fajri
  • Marini sebagai Fatima
  • Yoppie Beda sebagai Indarto

Lagu tema untuk drama ni nak tau tak apa >>>>>

Aishiteru by Zivilia Band 

Aishah tak pernah pon dengar tentang band ni baru first time dengar.

Untuk pengetahuan AISHITERU tu adalah bahasa jepun. Jenuh la Aishah cari maknanya dalam dictionary rupanya ayat tu dalam bahasa jepun .. Bahasa Inggeris nya ialah I love u. Lagu  ni memang sedap sampai Aishah letak dlm list lagu Aishah dekat Mixpod.

Tak pa la tu ja...Kalau nak tengok cerita ni bersiaran pada hari ISNIN -JUMAAT, jam 6.30 PM - 7.30 PM. Kalau nak tengok ulangan Aishah tak tau la pulak. Yang pasti di Astro Ria. Kalau terlepas jgn risau, Aishah rasa dalam pukul 12.00 mlm - 1.00 pagi tu ada ulangan dia. 


Thanks For Reading شكران.

2 400 is kind-heart:

Ery said...

muke elang macam sedare saya taw!
ehehee...
http://www.facebook.com/fernandokeiry
add me...

Nor Aishah said...

Pendapat yang menarik. Eheheeh
Elang hensem lagi... Tapi. hahah. Tak ada lah