Contest Jom Teka

Assalamualaikum,,,,,,,


Sebelum tu, Aishah nak cakap siap-siap yang hadiah tidak disediakan.  Tetapi pasti ada sesuatu untuk pemenang .Tujuannya hanyalah untuk suka-suka . Join la kalau sudi. Kalau contestant di bawah 20 orang, contest akan terbatal. 



Syarat-syarat penyertaan
1. Buat entri tentang contest ni
2. Wajib follow blog Aishah. Kotak follow ada di bhg shoutbox
3. Teka di manakah terletaknya gunung tersebut pada entri anda.
4. Tag 2 orang
5. Letakkan banner yang kat atas sekali tu pada entri anda.
6. Siap entri. Letakkan link entri anda pada ruang komen...Supaya senang nak buat list nanti

PENYERTAAN ADALAH DARI 15/5/11 hingga 15/6/11 
Sekiranya,tiada jawapan yang tepat, hanya tiga jawapan yang hampir-hampir. 


Cara menjawab soalan ialah :
1. Mesti nyatakan negara..semestinya Malaysia.
2. Nyatakan Negeri
3. Daerah
4. Apakah keistimewaan tempat tersebut.
Pemenang akan diletakkan banner blognya dalam blog ni, link blognya akan disenaraikan di dalam bloglist blog Aishah, gambarnya akan diletakkan di dalam guestbook Aishah, Aishah akan buat entri khas untuk mengiklankan blog pemenang dalam entri Aishah seorang demi seorang. 
Kalau tak tahu jawapan sekarang tak pa. Tetapi masa diberikan sebelum 13/6/11 sebab masa tu Aishah nak check dah. Letakkan jawapn kat entri tau.

Kalau nak tau klu. Buka blog ni selalu, klu akan diberikan dari hari ke hari.
Klu Hari ini :

- Salah satu tempat berhawa sederhana di Malaysia

- Terletak di bahagian Sabah & Sarawak Malaysia


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: