BLOG INI AKAN DI DELETE

Dalam beberapa hari ini, Aishah tengah dalam proses untuk delete blog DENGANREDHAALLAH sebab blog ni something wrong somewhere. So, Aishah just sekarang ni nak copy segala bahan dalam blog ni dan letakkan dalam blog Aishah yang baru. So, Harap maklum. 

Kalau nak pakai tutorial dalam blog ni...cepat-cepat la sikit. Nanti tak dan..Habis kan. Tak pa, nanti kalau blog Aishah tu dah siap Aishah inform ya.

Jgn risau, tutorial akan still berjalan..nanti Aishah tambah.

Assalamualaikum


Thanks For Reading شكران.

1 400 is kind-heart:

Ery said...

jgn lupe share link ye