Hantu Korea

Kenal tak ...
@ Lee Min Ho@ Park Shin Hye
@ Park Jun Min
@ Kim Bum
Kalau kenal, mesti peminat korea. Seperti yang kita tahu, drama korea serta lagu korea sangat popular di negara kita terutama bagi remaja. Ada yang menganngap artis korea itu buah hati mereka. Tapi kenapa drama korea yang dipilih menjadi kegilaan bukan drama Malaysia. Di sini, ada sedikit sebab yang saya anggarkan.


*HANDSOME >>>>>Orang korea ni kan banyak yang hansome. Tak percaya, tengok ni

handsome kan.... Siapa yang tak tertarik.

* BAKAT LAKONAN >>> Banyak pelakon yang berlakon dalam cerita korea ni, pandai berlakon dan menarik hati orang Malaysia ni. ISHISHISH.
Cuba teka ni cerita apa ???

*Scenery yang sangat menarik dan cantik
Kita tahu kan, korea adalah negara yang sangat cantik dan menjadi idaman setiap orang untuk menjejak langkah ke sana. Pemandangan yang menarik sangat menarik perhatian ramai orang untuk menonton dan tak membosankan.

Kesemua pendapat ini adalah berdasarkan kajian mental yang dikaji oleh NORAISHAHNORRIFIN. Siapa yang makan cili, dia terasa pedas. Tak boleh nak dinafi,  drama korea ni best , tapi jangan lah sampai digelar hantu korea. HEHRH.
Sebelum berakhir, ada sebuah video yang sangat menarik untuk tontonan....






Segala paparan ni, kebanyakannya diambil drpd Boys Over Flowers


Thanks For Reading شكران.

2 400 is kind-heart:

Aya Mea said...

da follow balik..:)
cite2 korea mmg best,,kdg2 blh buatkn kte m'alirkn airmata..hahah