Contest Jom Main Game

Tarikh tutup contest : 31 March 2011
Prizes : Free widget (your own character), topap RM20 dan free iklan banner blog (125 X 125) di sini selama sebulan - hadiah untuk tempat pertama sahaja.

Syarat penyertaan :
- Terbuka kepada semua warganegara Malaysia
- Nak main game ni kena register dulu di sini supaya korang dapat submit score nanti. ( boleh register via login facebook atau twitter )
- Buat entry post tentang contest ni di blog korang dan pasang banner di bawah, then alert di ruangan komen:




- Syarat last, main game di bawah, good luck! ^-^

descp : Try to eat as many Bad Smileys as possible in an improved speedy environment!! Makan jer bad smiley sebanyak yang korang mampu, kacang je kan.


Thanks For Reading شكران.

0 400 is kind-heart: